Βραβεσεις FAI

  [ ]

 

 

The PAUL TISSANDIER Diploma

Το τος 1952 η FAI υιοθτησε τιμητικ δπλωμα που φρει το νομα του Paul Tissandier, Γενικο Γραμματα της απ το 1919 ως το 1945. Απονμεται στα τομα που χουν υπηρετσει την αεροπορικ ιδα εν γνει και την αγωνιστικ αεροπορα ιδιαιτρως, με την εργασα τους, την πρωτοβουλα τους, την αφοσωσ τους με λλο τρπο.


2006 Γιννης Κωνσταντακτος
1984 Βρων Μπακλας
1976 Παντελς Α. Βαφειαδκης


The FAI AIR SPORTS Medal


Το μετλλιο αυτ θεσπστηκε απ την FAI με αφορμ τον εορτασμ για τα 100 χρνια απ τις πρτες πτσεις του Otto Lilienthal. Μπορε να απονεμηθε σε τομα ομδες για την εξαρετη υπηρεσα τους σε σχση με αεραθλητικς δραστηριτητες, πως συμμετοχ σε επιτροπς FAI, οργνωση παγκσμιων και διηπειρωτικν αγνων, εκπαδευση και επιμρφωση νων χειριστν για την προθηση της Αεροπορικς Ιδας, γενικτερα ειδικτερα ανμεσα στους νους.


1998 Γιργος Σεβαστς

 

The FAI Aeromodelling GOLD MEDAL

Το μετλλιο αυτ θεσπστηκε το 1987, και μπορε να απονεμηθε, μετ απ εισγηση της Διεθνος Επιτροπς Αερομοντελισμο της FAI (CIAM), σε ναν αερομοντελιστ κρτους μλους της, για την εξχουσα συμμετοχ του σε θματα οργνωσης. Ο υποψφιος πρπει να χει διατελσει τουλχιστον δο φορς ως διευθυντς αγνα, αντστοιχης θσης σε Παγκσμιους Διηπειρωτικος αγνες, τουλχιστον τρεις φορς ως μλος ελλανδικης επιτροπς σε Παγκσμιους Διηπειρωτικος αγνες τουλχιστον πντε φορς ως κριτς παρμοια θση σε παγκσμιους Διηπειρωτικος αγνες, να χει διατελσει τουλχιστον τρα τη ως εκπρσωπος της χρας του στην Διεθν Επιτροπ Αερομοντελισμο της FAI (CIAM). Εναι η μεγαλτερη τιμητικ δικριση της Επιτροπς CIAM για τον αερομοντελισμ.

2006 Αντνης Παπαδπουλος

The FRANK EHLING Diploma

Το δπλωμα ”Frank Ehling”, απονμεται απ την FAI, εκχωρομενο απ την Academy of Model Aeronautics, των ΗΠΑ, για να τιμσει τον Frank Ehling του οποου τα σχδια απλν μοντλων χουν χρησιμεσει στην εκπαδευση αερομοντελιστν σε τρεις Ηπερους. Απονμεται σε τομο οργανισμ που χει επιδεξει εξχουσα επδοση στην προθηση της αεροπορικς ιδας μσω της πτσης αερομοντλων.

1999 Γιννης Κωνσταντακτος (το πρτο απονεμηθν Frank Ehling diploma)

[ ] - [ ]